Kurser med Malin

 

 

Hur funkar det hos Malin (Lite Längre AB)?När du bokar en terminskurs hos Malin fyller du in nedan formulär och läser noggrant igenom bokningsregler.
En terminskurs startar upp först vid ett visst antal bokade och bekräftelse om det skickas ut direkt när det kravet uppfylls. Därför kan det dröja ett tag innan du får bekräftelse. Du får alltid besked i god tid innan kursen börjar. Jag förutsätter att eftersom du bokar kursen har du planerat att gå den och att om dina planer ändras så meddelar du mig så snart du vet om detta.

När du bokar kurser online gäller distansköplagen, vilket innebär att du kan ångra ett köp 14 dagar efter att du klickat på BOKA. Undantaget är dock att du inte kan avboka din kurs när det är mindre än 7 dagar till kursstart, för att jag som egenföretagare ska kunna planera och inte gå med förlust på din avbokning samt för att andra deltagare ska kunna få besked om kursen har tillräckligt många bokade för att bli av. Har du blivit skadad eller sjuk och inte kan genomföra kursen i någon form ber jag om ett läkarintyg för att avboka din kurs. Då dras 500kr av på återbetalningen.

Din terminskurs gäller endast den termin du bokat. Eventuella missade klasser kan du ta igen på de andra av mina klasser som är öppna för drop-in samt enstaka drop-inklasser som sätts upp under terminen.

Hör gärna av dig innan du bokar en kurs om du har frågor, du når mig enklast på malin@litelangre.se