Kurs med Amanda

 

 

Nu är bokningen öppen får min kurs i gravidyoga. Jag ser fram mot att ses på studion för att yoga tillsammans. Hör gärna av dig innan du bokar en kurs om du har frågor, du når mig enklast på Hej@lillayogastudion.se

 
Amanda är ansluten till Wellnet. Betalar du via wellnet behöver du också gå in och boka dig via Timecenter. Önskvärt är att du använder ditt friskvårdsbidrag via fakuran som Amanda skapar och lämnar till arbetsgivaren, då Wellnet tar ut en större avgift om man direkt betalar via dem.
Bokningsregler för terminskurser. Mail hamnar lätt i spam, därför behöver du lägga till Solberaretreat@YogaAmanda.com i dina kontakter. Jag kommunicerar via mail och tar inte ansvar för om du läser eller ej. Anmälan till en terminskurs är bindande efter 14 dagars ångerätt, bokningsavgiften är 500kr/kurs och återbetalas ej vid avbokning. Bokningsavgiften är inkluderad i det pris som anges vid respektive kurs. Du får en faktura per mail i samband med att din bokning bekräftas med sista datum satt efter 14 dagars ångerrätt. Fakturor ställs ut med aktuellt datum och med rubrik Friskvård. ALLA ändringar på redan skrivna fakturor debiteras med 250kr, även de fall ångerrätten faller in. Ångerrätten gäller då du avbokar kursen senast 14 dagar efter DU skickat din beställning, senast 7 dagar innan kursen startar. Bokar du senare än 7 dagar innan kursstart godkänner du att du inte har någon ångerrätt. Friskvård återbetalas ej med hänvisning till Skatteverket. Detta gäller oavsett betalningsmetod. Efter uppstart av kursen återbetalas endast avgiften vid uppvisande av läkarintyg som påvisar att du inte kan delta i NÅGRA alternativa kurser som löper parallellt med din bokade kurs. I de fall vi måste ställa in eller ställa om Lilla Yogastudion verksamhet kan du hänvisas till övriga terminsschemat eller att delta via de webbaserade klasser vi erbjuder.