Kurser med John

 

 

 

Hur funkar det på Lilla Yogastudion?

När du bokar en terminskurs hos oss fyller du in nedan formulär och läser noggrant genom bokningsregler.
En terminskurs startar upp vid ett visst antal bokade och bekräftelse om det skickas ut direkt när det kravet uppfylls. Därför kan det dröja en stund innan du får bekräftelse. Du får alltid ett meddelande i god tid innan kursen börjar. Jag förutsätter att eftersom du bokar kursen har du även planerat in det preliminärt i ditt schema.

När du bokar kurser online gäller distansköpslagen och där gäller det att du kan ångra ett köp 14 dagar efter att du klickat på BOKA. Hos mig gäller detta men du kan inte avboka din kurs när det är mindre än 7 dagar till kurstart . Varför då kanske du undrar. Det är för att lärare anlitas och får besked om att köra kursen när det är tillräckligt många bokade. Skulle du kunna boka av in i det sista innebär det att läraren går back. Däremot kan vi erbjuda att du får byta klass om ditt schema blivit förändrat. Har du blivit skadad eller sjuk erbjuder vi alternativa klasser. Funkar det överhuvudtaget inte att närvara på studion ber vi om ett läkarintyg för att avboka din kurs. Då dras 500kr samt de tillfällen som passerat av på återbetalningen.

Din terminskurs gäller endast den termin du bokat, du kan alltså inte spara dina missade tillfällen till kommande terminer.
Hör gärna av dig om du har frågor, du når mig enklast via John@lillayogastudion.se

 
Notera att ändringar i efterhand debiteras med 250kr
Bokningsregler för terminskurser. Mail hamnar lätt i spam, därför behöver du lägga till hej@lillayogastudion.se i dina kontakter. Jag kommunicerar via mail och tar inte ansvar för om du läser eller ej. Anmälan till en terminskurs är bindande efter 14 dagars ångerätt, bokningsavgiften är 500kr/kurs och återbetalas ej vid avbokning. Bokar du av senare än 14 dagar innan kursen startar betalar du 50%. Med mindre än 14 dagar innan kursstart är det full betalning. Bokningsavgiften är inkluderad i det pris som anges vid respektive kurs. Du får en faktura per mail i samband med att din bokning bekräftas. Fakturor ställs ut med aktuellt datum och med rubrik Friskvård så att du kan använda fakturan för att registrera friskvård. Enligt Skatteverkets regler är faktura samma som kvitto. ALLA ändringar på redan skrivna fakturor debiteras med 250kr, även de fall ångerrätten faller in. Bokar du senare än 7 dagar innan kursstart godkänner du att du inte har någon ångerrätt. I de fall jag måste ställa in eller ställa om min verksamhet kan du hänvisas till övriga terminsschemat eller att delta via de webbaserade klasser vi erbjuder.