Kurser hösten 2024

 

 

 

Åh vad kul att du är nyfiken på vårt upplägg. Vi ser verkligen fram mot att fortsätta dela yogan med dig.

 
När du bokar Mentorsprogram "15 Minuter" tar jag kontakt med dig för att stämma av om vi kommer göra ett bra jobb tillsammans. Uppstart löpande.
Gäller ej STARK på torsdagar.
Mjuk, go yoga för att öppna upp kroppen för ett fint flöde. Anpassat för dig med känsla av stagnation av lymfan, extra vätska i kroppen, ömhet och med återkommande huvudvärk/förkylningskänsla.
YINYOGA för dig som längtar efter det lugna och att få sträcka ut och mjuka upp kroppen ordentligt.
Alla är välkomna, vi startar från början. Du kommer få introduktion till den fysiska yogan, meditation och medveten närvaro. Inga förkunskaper krävs.
Fullblodet STARK med djupgående samtal och yoga. Nytt mentalt tema för varje vecka med öppna samtal i gruppen. Kursen innefattar mental träning och yoga / avslappning: Tidigare deltagare säger "Tack vare denna kursen vågar jag ta för mig mer av livet och står för vad JAG vill."
Hatha från grunden, passar nybörjare med en stor nyfikenhet.
Notera att ändringar i efterhand debiteras med 250kr
Måste anges här, glömmer du och vi hunnit skicka ut faktura kommer det ses som en ändring och debiteras med 250kr.
Bokningsregler för terminskurser. Mail hamnar lätt i spam, därför behöver du lägga till hej@lillayogastudion.se i dina kontakter. Vi kommunicerar via mail och tar inte ansvar för om du läser eller ej. Anmälan till en terminskurs är bindande efter 14 dagars ångerätt, bokningsavgiften är 500kr/kurs och återbetalas ej vid avbokning. Bokar du av senare än 14 dagar medges ej återköp. Med mindre än 14 dagar innan kursstart är det full betalning. Bokningsavgiften är inkluderad i det pris som anges vid respektive kurs. Du får en faktura per mail i samband med att din bokning bekräftas. Fakturor ställs ut med aktuellt datum och med rubrik Friskvård så att du kan använda fakturan för att registrera friskvård. Enligt Skatteverkets regler är faktura samma som kvitto. Vi arbetar inte med direktbetalning genom friskvårdsportaler då de snedvrider konkurrensen på marknaden. ALLA ändringar på redan skrivna fakturor debiteras med 250kr, även de fall ångerrätten faller in. Bokar du senare än 14 dagar innan kursstart godkänner du att du inte har någon ångerrätt. I de fall vi måste ställa in enstaka klasser hänvisas du till vårt onlineutbud.