BRA ATT VETA

Lite information till dig


Hos oss finns allt du behöver för att yoga.

När du bokar en kurs hos oss läggs du upp i vårt bokningssystem där du kan administrera dina bokningar. Du kan av- och omboka hur mycket du vill inom tidsramen för pågående kurs.

Genom Timecenter får du information och påminnelser för dina klasser. Givetvis kan du stänga av kommunikationen gällande information men då kan det bli att du missar saker som berör dig. Vi tar inte ansvar för att kommunicera på annat sätt än via Timecenter. Du kommer även att få nyhetsbrev från oss, där kommunicerar vi vad som händer på studion gällande workshops, utbildningar eller annat som vi vill dela med dig.

Klasser på terminskurser kan avbokas fram till 4 h innan klassen startar.
Workshops och event kan ej av- eller ombokas. Biljetten är ej personlig,
Behandlingar kan avbokas 24 h innan avsatt tid startar

Var noga med att komma i tid till klasserna. Vi låser när klassen startar. Givetvis öppnar vi om du kommer sent men ber dig att ha i åtanke att tid är värdefullt och sen ankomst eller att gå tidigare påverkar alla andra som precis som du betalt för att delta.
Lilla Yogastudion är en liten studio och därför ber vi extra tydligt att du INTE använder parfymer eller andra dofter, då många är känslig pga allergier eller obalanser i levern. För allas trevnad är det fint att vara ren och fräsch och lägga omsorg att ha rena fötter, oavsett vilken klass du går på. På toaletten i den lilla byrån finns det servetter för dig som smidigt vill tvätta dina fötter. Det finns alltid en matta att låna. Går du på våra fysiska pass som Vinyasa, Ashtanga eller Yoga Flow är det bra om du tar med din egen. Vi säljer bra mattor på studion för 300kr.
Det finns även en tanke i den yogiska praktiken, att mattan som vi använder för passet återspeglar oss själva och vår själ. Vi använder den medvetet och med respekt. Vi kliver aldrig på någon annan matta än den vi själva använder. På Studion försöker vi hålla mattor och filtar väl ihoprullade och snyggt vikta mellan passen för att den som kommer alltid ska mötas av ordning och reda. Läraren kommer de första tillfällena att visa dig hur vi önskar att det ser ut. Vi bjuder alltid på en kopp the, ibland något extra gott. Tack för att du diskar din kopp. Önskar du ta med din kopp the, tar du med en take-away-mugg. Tänk på att inte ha koppas/glas stående på golvet under klasserna.

Du är alltid välkommen med frågor. Vill du ta upp något med berörd lärare når du dem via deras mailadresser som står i presentationen OM OSS LÄRARE. Lilla yogastudion når du via Hej@lillayogastudion.se eller 0709-508484.