FÖRETAG & GRUPPER

Event, personalvård eller kompisgäng

 
 

Hos oss kan du som företag eller grupp exklusivt boka studion med en erfaren lärare eller att vi kommer till de lokaler ni önskar. Lilla Yogastudion arbetar med friskvård, vi vill förmedla verktyg som gör att individen själv känner att de blir inspirerade och hittar motivation att ta hand om sin hälsa. Yoga är ett av alla verktyg och det ligger oss varmt om hjärtat. Yoga är inte bara positioner eller rörelse utan en hel vetenskap som tar hand om både kropp och knopp. Vi ser människor läka, hitta kraften och nå sina drömmar. 1000-tals forskningsrapporter visar hur nyttig yoga är.

Vi arbetar även med samtalsstöd som hjälper din medarbetare att hitta sin kapacitet. Medarbetare som mår bra presterar också bättre på jobbet. I vissa situationer kan en medarbetare vara i behov av samtalsstöd för att komma tillbaka till sin fulla potential. Vi hjälper era medarbetare och chefer, med forskningsbaserad samtalsmetodik som bygger på KBT (kognitiv beteendeterapi), MI (motivational interviewing) och ACT (acceptance and commitment therapy). 

Ibland räcker det inte med rörelse och samtal, det behövs mer och det är närhet. Nu kanske du reagerar, vadå närhet!? Det är helt enkelt vanlig massage. Människan behöver beröring, det är en del av vårt sen långt tillbaka nedärvda behov i flocken. Sen gör det inget att de massagetekniker vi arbetat med löser upp muskelspänningar, justerar flödet i lymfsystemet och sätter igång hela kroppen signalsubstanser. Alla borde ha tillgång till massage via sitt arbete, precis alla.

Bjud in oss på en inspirationsföreläsning och låt oss tillsammans lyssna på vad medarbetarna önskar.

Intressant? Kontakta oss på så berättar vi mer.

 
Företag & Grupper

Yoga på studion eller hos er

SEKfrån 2000

  • Varför inte börja eller avsluta er workshop, event eller planeringsdag med ett yogapass? Eller mitt i för den delen, du väljer. Det är något som kommer uppskattas och är också utmärkt för teambuilding. Flera ledningsgrupper bokar yoga hos oss före sina möten för att det upplever att samtalen löper smidigt och lugnt efter det. Istället för att släcka bränder och ta kortsiktiga beslut landar de hem kolka beslut med längre perspektiv. Visst skulle det vara kul att säga vilket företag som använder det. Men vi håller hårt på integritet och lämnar aldrig ut information. Att medvetet ställa om sin mentala kapacitet innan tuffa beslut är genialt.
Företag & Grupper

Kurser

SEKfrån 160kr/deltagare

  • Här erbjuder vi företag eller grupper att boka en hel terminskurs exklusivt bara för er. Ni bestämmer antal tillfällen och antal deltagare som skall delta. Studions kapacitet är 12 personer per klass. Vi håller även klasser ute på arbetsplatser, det funkar bra både från golv och stol. Hör av er så kommer vi och kikar på möjligheterna. Ni är så klart varmt välkomna att hälsa på på Lilla Yogastudion. För er som har ett litet företag där det inte lönar sig att anlita oss för egen del finns det företagserbjudande där medarbetare kan boka sig på en av studions ordinarie klasser med rabatt. Det gynnar alla att vi uppmuntrar till friskvård.
Företag & Grupper

Massage på jobbet

SEKfrån 550kr/person

  • Som företag kan ni boka in er på Lilla Kliniken för återkommande behandlingar under en specifik tid i veckan. Hör av er så skräddarsyr vi upplägget tillsammans. Eftersom lokalen ligger väldigt centralt i Linköping ger det en stunds paus från arbetsplatsen i samband med behandlingen och detta är givetvis aningens mer tidskrävande, men så viktigt att komma bort från sin arbetsmiljö för att kunna slappna av djupare.
Företag & Grupper

Föreläsning / Workshop med Jenny

SEKfrån 5000kr

  • Inspirationsföreläsning? Hur vill du att den ska se ut? Bolla dina tankar med mig så samskapar vi så att det passar er bäst. Jag håller gärna enkla och lättsamma föreläsningar som handlar om att inspirera och visa hur enkelt det är att hålla energin uppe. Säg djupdykning och jag pratar gärna om andning, kost, motion och rörelse, sömn och/eller mental hälsa. Min favorit är lymfsystemet, alltså det system som gör att vi har ett funderande immunsystem. Det bästa att ha koll på inför virustider.