Healy


Healy är en revolutionerande liten apparat som du enkelt tar med dig överallt 

Den ger dig balanserande frekvenser för ditt fysiska, emotionella och själsliga välmående - det är en fantastisk liten apparat! Den ryms i din handflata och den kommer med program som alla kan använda.

Inom EU är Healy medicinskt klassad för sina smärtprogram som hjälper till vid bl.a. migrän, depression, sömnproblem och fysisk värk.

Du väljer och startar enkelt dina program via appar i telefonen. 

Healy är till för dig att ha hemma själv, du hänger enkelt på dig den och kan antingen ta en paus under dagen eller fortsätta med det du gör, frekvenserna sänds oavsett. 

Vetenskapen om frekvenser och frekvensterapi har funnits i över 100 år och är inget nytt. Allting består av frekvenser, ljus, ljud, kroppar och former, organ... Universums språk är frekvenser. 

Healy är kvantfysik - en plats där vetenskap och andlighet möts. Genom Healy tillför vi balanserande frekvenser som hjälper kroppens självläkningsförmåga. Analysfunktionen ger dig förslag på program som du just nu har mest behov av.

Dagens värld är väldigt utmanande för människor, djur och natur för att vi har kommit alldeles för långt ifrån varandra.  

På grund av vardagens tempo och stress kan vi alla behöva hjälp att återställa balansen inom oss och utom oss. Frekvensmedicin kan vara en del av det!

Healy är skapat av tyske Marcus Schmieke, läs mer om Marcus (som dessutom levt som munk i 10 år) och övriga experter som är delaktiga i Healy här

331A3E7E-F376-4A04-8BAF-ADC8C639108B

För att beställa din Healy behöver du gå genom en återförsäljare/sponsor. Du kan köpa den för eget bruk och/eller välja att jobba med att förmedla Healy. Det ger möjligheten att skapa ett fint extra ben att stå på ekonomiskt. 

Ekonomisk balans är viktigt, frihet är viktigt - att arbeta med Healy har gett mig det! 

Är det för dig? 

Vare sig du vill använda den för egen del eller jobba med, beställ din Healy genom mig och du får:

  • Tillgång till min Onlineyoga, 1 Termin
  • Personlig intro och vägledning till din Healy
  • Gemensamma träffar via zoom och även i IRL.
  • Tillgång till ett fint nätverk med mycket kunskap och hjälp. 

För dig som vill jobba med oss:

  • Tillgång till en kundgrupp med recensioner och erfarenheter kring Healy.
  • Coachning av mig gällande hur du kan implementera Healy i din verksamhet. 
  • Tips och trix för att marknadsföra dig.

Boka en personlig genomgång/test av Healy

Ca 60 minuter personligen eller via Zoom.