Jenny


Hej, välkommen hit!

Jag heter Jenny och arbetar med lymfhälsa och mental träning.

Mitt mål är att hjälpa dig till ett gott liv där kropp och sinne är i balans. Jag arbetar med varje människa på djupet och utformar behandlingar inriktad på just dina behov. En lymfmassage är inte bara en lymfmassage utan även djupa samtal kring livet, för hur du tänker, känner och agerar är en del av orsaken till att det blivit obalans. 

Via länken nedan kan du se mina behandlingar, se lediga tider och boka din session. 

Är du intresserad av att utbilda dig inom lymfhälsa och/eller träna dig mentalt ska du kika in på HHSV.se


Om du har frågor kontakta mig via mail Jenny@lillayogastudion.se eller genom att smsa 0709-508484. 

 

Läs mer & tidsbokning

 

Mentorsprogram

4 månaders djupdykning för att skapa det liv du längtar efter.


Vi längtar efter nått, alla gör det. Många dras med dålig självkänsla, fastnar i grubblande istället för att göra och sliter med negativa tankar  som "Är det här allt livet har att ge?"

Jag har själv varit där! Gått åtskilliga kurser, läst mängder med böcker och haft coacher och mentorer för att förändra. Det kräver jobb att svänga om, men inte så hårt jobb som du kan tro. Det går att förändra ganska enkelt om du är öppen för att acceptera att den mentor du väljer leder dig rätt. 

Under dessa månader med mig får du tillgång till material online som du gör i egen takt utifrån att ny lektion släpps med 14 dagars intervall. Du kan ladda ner kursen och använda den livet ut. Det är en del skrivövningar som är bra att du gör varje dag, de tar ca 15 minuter. Om du inte gör dem kommer du till en punkt där du får chansen att syna hur du förstör för dig själv. Vad är det som gör att du inte prioriterar DIG när det handlar om bara 15 minuter. Där kommer våra samtal in, där har du en chans att nå djupare in i ditt undermedvetna beteende.

Varannan vecka har du och jag ett samtal där jag stöttar dig att komma vidare. Totalt 8 x 30 samtal på plats eller via Zoom. 

Mentor : Jenny
Onlinekurs - när det passar dig
8 enskilda samtal - enligt överenskommelse under kursperioden. 
Kostnad: 15200kr - engångebetalning
Avbetalning: 4300kr per månad genom Fortnox betaltjänst


BOKA HÄR

 

 

 

 

 

Ungdomar / Coachning

Känner du att livet är ganska ok men det saknas något? Det kan vara den där känslan av att - Jag har allt men känner mig inte nöjd ändå. Eller kanske känner du att du sitter fast och inte vet vägen framåt. Det kan även handla om att livet känns meningslöst, du upplever att ingen förstår dig och du får inte den hjälp du behöver. 
Då är det klokt att ta hjälp! Det är bara 30% som klarar av genomgående förändringar på egen hand. Vi andra behöver ett sammanhang för att lyckas. Av många anledningar tar vi sällan hjälp utifrån, hur svårt ska det vara liksom? Och sen sitter du fast i den långsamt neråtgående spiralen för att DU inte tar den hjälp du behöver.
Hos mig är du välkommen på enskilda sessioner men bäst är om du ger dig en kontinuerlig hjälp och bokar 5-10 tillfällen. Jag värderar din process, du är viktig och jag kommer leda dig framåt i din takt. Första tillfället pratar vi om vad du önskar och vilket mål du strävar mot. Sen bryter vi ner det målet till delmål. Ett exempel på delmål kan vara att träna sig på att slappna av. Hos mig kan du landa i fåtöljen, på massagebänken med värme, få taktil massage, prata om allt eller bara vara tyst och vi kan ha lugn musik på.
Kom så påbörjar vi resan mot mer glitter och glädje i livet!

Jag har tidigare arbetat med forskningsbaserad samtalsmetodik som bygger på KBT (kognitiv beteendeterapi), MI (motivational interviewing) och ACT (acceptance and commitment therapy). Idag arbetar jag med att lösa upp trauman från kroppen genom att lära människor att känna sin kropp, känna vad som pågår. Det är mer kropp, mindre prata för det sitter mer i kroppen än i huvudet.

Vi bär alla på trauman, vi kan tex ha känt oss oälskade som barn och det kan sitta som blockeringar i både psyke och kropp. Vid första tillfället kartlägger vi dina behov och börjar blicka framåt. Livet ska kännas härligt och det är fullt möjligt.

Boka initialt samtal genom att maila mig på Jenny@lillayogastudion.se