PRESENTATION AV KURSER

Boka Drop In

 

 

YINYOGA

MED  JENNYKänner du dig stel? För mig var det stelt oavsett om jag stretchade eller inte. Tills jag hittade yinyogan. Den är helt underbar och under en klass får du vila in i kroppen och positionen. Ibland kan det vara utmanande att stanna kvar för att det spänner, då hjälper andetaget till. Andas in och på en långsam utandning försöker du slappna av.
Denna yogaformen är väldigt lugn och meditativ och just det är det många som behöver, även om det finns en tanke om att det behövs mer träning. I så fall, planera in promenader eller annan träning och komplettera med yinyoga. Denna yogaformen riktar sig mot fascia, bindväv som är det som blir stelt i kroppen. När denna struktur blir smidigare blir det generellt bättre flöden i kroppen. Denna kursen kommer även innehålla en del övningar för mobilitet i rörelse och balans.

Du har möjlighet, i mån om plats, att ta igen missade klasser på övriga klasser.


Tisdag 17.30-19.00
Lärare: Jenny
12 tillfällen, Start v 34
Kostnad: 2700 kr


BOKA HÄR

 

YOGA FÖR MÄN

MED JOHN

Nybörjarkurs för dig som är nyfiken på yoga och medveten närvaro.

Klasserna kommer att innehålla övningar för att stärka upp kroppen fysiskt och för att öka din mentala styrka. Vi kommer att jobba i din takt efter aktuell dagsform. Klassens avslut innehåller alltid vila och avslappning. Yogan är inspirerad av Ashtanga som är fysiskt utmanade både i styrka, smidighet och balans.

Du kommer även träna dig på medveten närvaro och avslappning genom yogans praktiska övningar.  Det innebär att du också lär dig enkla grundläggande meditationstekniker och andningsövningar.

Gruppen kommer att vara liten.
Du behöver inte ha några förkunskaper och är välkommen som du är.


Lärare: John
Onsdag 19:00 – 20:30
12 tillfällen, start vecka 34
Kostnad: 2 700 kr

BOKA HÄR


HATHA

MED KRISTINAVi kommer gå genom ett antal moment som ...
* Asana: olika positioner som du står, sitter eller ligger i för att stärka upp din kropp.
* Prayanama: övningar för att reglera andningen så att ett fysiskt och mentalt välbefinnande uppnås.
*Mudras: olika handpositioner för att skapa eneriskiftningar i den fysiska, mentala och energiska kroppen.
* Mantra: Ljud (sång) för att jobba med den elektromagnetiska fältet i hjärtat.
* Kriya: en teknik eller åtgärd för att skapa en evolutionär respons.
* Meditation

Ledorden för kursen är nyfikenhet och glädje.


Utmaning: LÄTT - MEDEL
Lärare: Kristina
Startar vecka 5
Söndag 16.00 - 17.30
15 tillfällen
Pris: 2800kr

BOKA HÄR

 

15 MINUTER

MED JENNY ONLINE

 

Det här är programmet för dig som har försökt skapa förändringar du vet är bra för dig men inte lyckats på egen hand. Lite som med nyråslöften, de funkar fint ett par månader om ens det. Sen faller det bort och du återgår till att agera som du alltid gjort.

Jag har gjort lika och envist slitit med att få till ett sunt och hållbart liv där jag hinner med yogastudion, kliniken och familjen. Det skiftet kom inte för att jag försökte mer, det skiftet kom för att jag insåg att jag är programmerad på ett visst sätt. Jag borstar tänderna på ett visst sätt, äter nästan alltid samma frukost, gillar vissa kläder osv.

Varför är jag som jag är? För att det är så jag blivit programmerad sedan barnsben.  Men jag gillade inte hur min programmering fick mig att hantera mitt liv. Jag ville ha mer, mer kraft och livsglädje. 

Så jag ansökte till en massiv kurs i ledarskap, svindyrt och enormt krävande. Det programmet hjälpte mig att ta fram detta mentorsprogram, där 15 minuter om dagen kommer göra en otrolig skillnad för dig. OM du gör jobbet och dedikerar dig helhjärtat till förändringsprocessen. Det här är inte en kurs där jag fixar till saker, jag leder dig med bevisade tekniker från punkten där du är idag mot den destinationen du vill nå. Du har en chans att starta arbetet på att förändra ditt liv, det här materialet kan ta dig hela vägen om du vill det. Du behöver inte investera 120kkr, du behöver investera en liten peng och 15 minuter varje dag. Jag vet att du kan och jag kan hjälpa dig genom processen. 

Jag erbjuder även ett forum på Facebook som kallas Dream Team där du dagligen kan få inspiration.

Mentor : Jenny
Tid: 16 veckors kurs som du tar del av precis när det passar dig.
Kostnad: 15200 kr
Onlinekurs, allt du behöver finns på Online. Studiematerial och föreläsningar.
Önskar du coachande samtal bokar du dessa via TIMECENTER
Du får 50% rabatt på samtal under kursens gång.


BOKA HÄR

 

 

 

 


DREAM TEAM

MED JENNY ONLINE

Inspirationsgrupp för dig som vill checka in med mig varje dag.

Dream Team är en grupp på Facebook, den är helt kostnadsfri och du som medlem är fri att bjuda in dina vänner och bekanta som du vill ha med där. Jag vet att en del bjuder in människor dit för att de har ett behov att få fatt på sig själva men ännu inte nått den punkten där de inser att de behöver investera i sig själva för att utvecklas. Det är så med den moderna människan, de är få som når någonstans utan att investera och vår främsta valuta är pengar. trots att det egentligen är tiden som räknas. När människor investerar pengar ser de lättare värdet i att lägga ner tiden. 


Lärare: Jenny
Tid. 24/7
Kostnad: Gratis

BOKA HÄR