MarianneHej, jag heter Marianne och arbetar här på Lilla Yogastudion med både yoga och olika behandlingar. Tidigare har jag arbetat inom sjukvården, bland annat som sjuksköterska på röntgen. Hos mig kan du komma på en djupgående massage, första tillfället kollar vi av vad som behövs och sen kan vi göra en behandlingsplan om du önskar det. Givetvis är du välkommen för enstaka tillfällen.
Jag arbetar även med koppor som är väldigt effektivt för att lossa på fascia/bindväv som lätt bildar knutor. För gravidmassage har jag en speciell bänk som ger mage extra utrymme och stöd, behandlingen är mjuk och avslappnande.
Medial rådgivning handlar om att stilla sinnet och hämta information som kan ge dig stöd i att förstå saker som varit eller ge guidning i vägen framåt.

På Lilla Yogastudion kan du delta i mina yogaklasser, just nu arbetar jag med yinyogan, lugn och skön yoga för dig som behöver varva ner.

Kontakt: Marianne@lillayogastudion.se

Gravidmasasge

En mjukare massage som får dig att slappna av. Du kan få lite mer behandlande massage över axlar och nacke om så önskas, även baksida av vader, lår och rumpa kan ingå i din massage.
Du kan välja mellan 30, 45 och 60 minuter

Boka

Koppningsmassage

Koppning är en metod som lämpar sig utomordentligt väl både som egen terapiform och i kombination med klassisk massage. Vi använder oss av två olika typer av koppor, den första är en plastkoppa där man pumpar ut luft den andra är en gummikoppa som man trycker fast. Koppning har använts i Kina i tusentals år och har en mängd olika användningsområden. Den har god påverkan på muskler och senor då de ökar blodcirkulationen och därmed lättar på spänningar i muskler. Det ökar lymfflödet och därmed hjälper till att föra bort avfallsprodukter ur bindväven. Ökar blodflödet i leder. Den drar ut slaggprodukter ur huden och stärker även hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar. Sist men inte minst påverka våra organ positivt. Med hjälp av kopporna stimulera specifika punkter kan man lindra till exempel mage/tarm problematik och menstruations besvär.

Boka

Massage

Behandlande och avslappnande. Fokus på problemområden med stelhet eller smärta. Jag jobbar med akupressur, stretch, rörlighet, Deep Tissue- massage, men självklart en avslappnande boost för själen.
Du kan välja mellan 30, 45, 60 och 90 minuters behandling.

Boka

Medial rådgivning

Jag ser i bilder, text eller som film. Det som kommer upp i mitt sinne beskriver jag för dig. Du kan ställa frågor om andra människor eller djur, om du vet ålder och stjärntecken underlättar det. Förbered dig gärna med att skiva ner dina frågor, så svara jag på allt de jag kan, även tidigare liv mm. Om du vill kan jag lägga ut Tarotkorten, tex lägga en stjärna på hur dina närmaste månader ser ut.

Boka