Marie


Hej, välkommen hit!

Jag heter Marie och jag hjälper dig gärna. Jag arbetar här på Lilla Kliniken med stödsamtal/vägledande samtal, taktil massage och andlig healing.
Mitt mål är att erbjuda dig en stund av mental, känslomässig och kroppslig återhämtning. Eller helt enkelt en stund av avkoppling i en lugn och trygg miljö. Jag hjälper dig att komma i kontakt med din egen självläkande förmåga och ditt inre. Kanske önskar du stöd och guidning i livet. Att få sätta ord på tankar, känslor och funderingar. Kring hur du kommer vidare, livssyfte, meningsfullhet mm. Eller kanske har du en specifik situation eller någonting du upplever problematiskt och önskar konkreta verktyg för att hantera. Jag erbjuder dig en möjlighet att reflektera på en djupare nivå kring livet, med allt vad det innebär.
Jag är socionom med psykoterapeutisk kompetens i KBT (Kognitiv beteendeterapi) och ACT (Acceptance and Commitment Therapy) och har arbetat med samtalsstöd under tio års tid. Jag är också taktil massör, utbildad enligt originalmetoden Taktipro. Taktil massage är en mjuk och omslutande massage som berör huden. Den har en stressförebyggande och smärtlindrande effekt och kan rekommenderas ifall man av olika skäl inte kan ta emot mer djupgående massage. Taktil massage är effektivt vid bl a stressrelaterade åkommor, sömnsvårigheter, smärtproblematik och trauma. Min utbildning till andlig healer genomfördes på Mithera Development. Andlig healing kan beskrivas som en kärleksfull och kraftfull överföring av energi och är en direkt koppling till de högre nivåerna av medvetenhet. Den rättar till obalanser i kroppen, själen och sinnet. Andlig healing brukar upplevas lugnande och avslappnande och den sätter igång djupgående läkningsprocesser. Den kan ses som en långsiktig investering i din hälsa och välbefinnande. Andlig healing är ett perfekt komplement till andra former av behandling och den erbjuder dig en stund av avkoppling.
Jag är andligt intresserad och har studerat och praktiserat meditation under många års tid. Eftersom jag är nyfiken och vetgirig som person, går jag en utbildning för det skotske mediet Kyle Gray, i att arbeta med änglar för rådgivning och vägledning. Min syn på hälsa kommer ur ett holistiskt perspektiv. Att vi består av mer än vår fysiska kropp. Vi består även av själ och ande och våra olika delar samverkar hela tiden med varandra. När man på grund av olika skäl inte mår bra, har det uppstått obalans och den går att justera med hjälp av olika metoder. För att hämta energi och finna lugn, använder jag naturen, musiken, träningen, yogan, den naturliga kosten och meditationen som verktyg. Dessa har med åren blivit stora intressen och en livsstil. Jag tror på tankens skapande kraft, vår egen förmåga att självläka samt att vi har alla svar som vi behöver inom oss. Jag hoppas kunna förmedla lugn och inspirera dig till att utforska hur man kan hjälpa sig själv till ökat välmående och bättre hälsa. Genom att helt enkelt bidra med olika verktyg.

Boka genom att klicka på knappen under respektive beskrivning, väl inne i bokningssystemet kan du ändra val av behandling. Om du har frågor kontakta mig via mail marie.wengelin@gmail.com

Stödsamtal/Vägledande samtal

Jag arbetar främst utifrån KBT (Kognitiv beteendeterapi) och ACT (Acceptance and Commitment Therapy), men har min grund i ett relationellt perspektiv. Vi träffas första gången för ett orienterande samtal, där du berättar om din situation och vad du önskar stöd i. Vi kan sedan göra en behandlingsplan, om du önskar det. Du är såklart även välkommen att boka enstaka sessioner.
Pris: 850 kr/h

Boka

Taktil massage

En mjuk och omslutande massage som ökar välbefinnandet och har en avslappnande effekt. Taktil massage är bl a effektivt vid stressrelaterade symtom, sömnsvårigheter, smärtproblematik och olika typer av trauman. Du kan välja helkropp-, rygg-, fot- eller handmassage. Under en helkroppsmassage, ligger du nerbäddad under ett täcke och exponerar bara den kroppsdel som jag för tillfället masserar. Hår-, fot- och ansiktsmassage ingår i helkroppsmassagen och ifall du har kroppsdelar som du inte vill att jag berör, masserar jag bara där det känns bra för dig. Ryggmassagen kan utföras både liggande och sittande. Jag använder ekologisk och mineralfri olja, som har en skonsam effekt på huden.

Pris: 750 kr/h


Boka

Andlig healing

Den här healingen tas emot liggande på massagebänk, under en filt. Den kan med fördel genomföras på distans, då du slappnar av hemma eller på någon annan lugn plats. Jag börjar med en chakrabalansering och blir därefter vägledd. Energin går dit där den bäst behövs. Du kan känna effekt av behandlingen under 4-5 dagar efteråt och den är effektiv att ta emot med 12 dagars mellanrum eller mer.

Pris: 450 kr på plats eller på distans

Boka