2018, hur blev det för dig?
30 december, 2018
Stärk dina fötter
27 januari, 2019

Smoothie – Detox

Detoxande smoothie

Det här är precis vad kroppen behöver men som i alla fall min smak inte är superförtjust i. Det är något jag skrattar gott åt många gånger, jag rekommenderar och bjuder på supermat men som jag rynkar på näsan åt själv. MEN jag äter det och vet att det gör min kropp så gott.

Grön Smoothie

1-2 blad grönkål

1 citron, pressa ut juicen eller använd hela frukten.

2 gröna äpplen, kör med rubbet, även kärnor.

2 stavar stjälkselleri

En tumme stor bit ingefära, skiva den tunt.

1 gurka

Vatten efter behov

Lägg allt i en blender, jag rekommenderar att du skär ner allt till mindre bitar även om du har en grym blender. Det spar på apparaten och därmed miljön.

Tips! Drick gärna 3 dl ljummet vatten på morgonen och när det passerat kroppen dricker du denna smoothies. Det som blir över kan du spara i en tätslutande behållare. Det allra bästa är om du ska spara det är att se till att vätskan fyller ända upp så att så lite syre som möjligt kommer i kontakt med den.